Vezess Csapatrádió - Vezess.hu

Ezért kár Monacóba járni a Forma-1-nek

Episode Summary

A Vezess Csapatrádió idei nyolcadik adásában a Monacói Nagydíjon látottakkal foglalkoztunk. A hercegségbeli futam nem éppen a pályán látott izgalmak miatt marad emlékezetes, sokkal inkább a Ferrari nagy hibája miatt, melyet jól kihasznált a Red Bull. Emellett a versenyirányítás és a helyi szervezők sorozatos bakijai is adtak beszédtémát bőven. Utóbbi miatt felmerülhet a kérdés: meddig maradhat még Monaco a Forma-1-ben?

Episode Notes

A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Nyolcadik adásunkban a Monacói Nagydíj volt terítéken, ahol a hazai hős, Charles Leclerc megint nem tudta lerázni magáról a sikertelenség átkát. Ezúttal a Ferrari is "segített" balszerencséjén, mindebből pedig a Red Bull és Sergio Perez húzott hasznot. Több volt azonban a monacói futammal kapcsolatosan felmerülő negatívum, mint az értékelhető esemény, így azok számba vétele mellett némi indianapolisi kitérőt is tett a szakértő trió.