Vezess Csapatrádió - Vezess.hu

F1: A Ferrari hajszolta hibába Leclerc-t?

Episode Summary

A Vezess Csapatrádió idei ötödik adásában az Emilia-romagnai Nagydíjon látottakkal foglalkozunk. Honnan jött a Red Bull és Max Verstappen fölénye? Hogy ronthatta ennyire a hétvégét a Ferrari és Charles Leclerc? Mi történik Lewis Hamiltonnal? Jobb vagy rosszabb volt a futam a sprintet követően?

Episode Notes

A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Negyedik adásunkban az Emilia-romagnai Nagydíj volt terítéken, ahol már pénteken történtek lényeges események. Imolában a világbajnoki címvédő Max Verstappen új erőre kapott, miközben a Ferrari hazai közönség előtt égett le: Carlos Sainz újabb futamon nullázott, Charles Leclerc pedig nagy árat fizetett hibájáért. Közben a Mercedes háza táján George Russell és Lewis Hamilton között ég és föld a különbség...