Vezess Csapatrádió - Vezess.hu

F1: Magával szúr ki a Red Bull a csapatutasítással?

Episode Summary

A Vezess Csapatrádió idei hetedik adásában a Spanyol Nagydíjon látottakkal foglalkoztunk. Max Verstappen hibája ellenére is győzni tudott, a hibátlanul autózó Charles Leclerc alatt az autó nem bírta a megpróbáltatásokat, a Mercedes pedig éledezett, de Lewis Hamiltonék öröme sem lehet teljes problémáik miatt.

Episode Notes

A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Hetedik adásunkban a Miami Nagydíj volt terítéken, ahol a Ferrari és a Red Bull páros táncába a Mercedes is beszállt. Közülük végül a legjobban az energiaitalosok örülhettek, akik mindkét pontversenyben az élre álltak, de közben csapatutasítást alkalmaztak, mely hosszú távon akár vissza is üthet. A betegeskedő Lando Norris előtt kalapot emeltünk, aki mandulagyulladással is pontokat szerzett a McLarennel, de a hétvége mellékszereplőjének bizonyuló zöld Red Bullról is megemlékeztek szakértőink.